Hoe werkt het?

Intake gesprek haarwerk:

Als u interesse heeft in een haarwerk of graag meer informatie wilt hebben over wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u ons bellen of mailen. Binnen 5 werkdagen heeft u een eerste intakegesprek.
Haarbalans geeft u de mogelijkheid om ongestoord en in privé- sfeer vrijblijvend advies te ontvangen,waarin wij samen met u de beste mogelijkheden bekijken. Het intakegesprek is geheel kosteloos.

Uiteraard wordt u hierin begeleid door een vakkundig haar-deskundige.
Breng iemand mee die met u meekijkt en meeluistert, dat is prettiger.
Mocht u niet in staat zijn om ons te bezoeken, dan komen wij geheel vrijblijvend bij u thuis of op een andere door u gewenste locatie

Wij maken dan een eerste afspraak met u die ongeveer een uur duurt.
We maken een analyse van uw eigen haar en geven we uitleg over de mogelijkheden.

Bij een eerste afspraak verzoeken wij u om uw zorgverzekeringspasje en de verwijsbrief van uw arts (indien van toepassing) mee te nemen.

Keuze pruik of (maat)haarwerk:

Voor de tweede afspraak laten we een aantal pruiken met diverse modellen op zicht komen. Dit betekent dat u uw uiteindelijke keuze kunt maken uit een selectie pruiken die aan uw wensen (kleur, model etc.) voldoen.
Zo weet u zeker dat u de juiste pruik kiest!

Vanzelfsprekend nemen we ook voor deze tweede afspraak en alle vervolgafspraken ruimschoots de tijd om u goed te kunnen adviseren en al uw vragen te kunnen beantwoorden.

Op het moment dat u uw keuze gemaakt heeft en wij het haarwerk leveren, wordt het haarwerk gestyled en geknipt.
Zo wordt het helemaal uw persoonlijke haarwerk van wat bij u past en waar u zich prettig bij voelt.

Een pruik is slechts één van de vele mogelijkheden.
Haarbalans Haarwerk is tevens gespecialiseerd in maatwerk voor mannen en vrouwen.

Vergoeding:

Indien u over een medische indicatie beschikt keert uw zorg verzekeraar een basisvergoeding uit. De basisvergoeding is voor iedereen gelijk,

per 1 januari 2021 €452,00 maximaal. Indien u aanvullend verzekerd bent, bestaat er een mogelijkheid om een extra vergoeding te ontvangen.